Transport si plata


TRANSPORT


In functie de momentul inregistrarii comenzii si de localitatea de livrare, termenul de livrare este:

Pentru comenzile inregistrate LUNI - VINERI, PANA IN ORA 13:00: 1-3 zile lucratoare (de la data inregistrarii comenzii).

Pentru comenzile inregistrate LUNI - VINERI, DUPA ORA 13:00 si comenzile inregistrate in WEEKEND: 2-4 zile lucratoare (de la data inregistrarii comenzii).

Urmatoarele costuri se aplica pentru perioadele in care nu exista campanii promotionale:

Pentru comenzile mai mici de 300 RON:Curier rapid (1-4 zile lucratoare) - 16 RON oriunde in tara* si 14 RON in Bucuresti.

Transport gratuit prin curier rapid, oriunde in tara, pentru comenzile peste 300 lei*

*Pretul poate varia in functie de greutate si de aria de acoperire a Fan Courier/NemoExpress/SameDay/Bookurier.
METODE DE PLATA

Plata ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii de catre curier.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata online - MobilPay Netopia

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si criptate. Pentru efectuarea platii trebuie sa introduceti numarul cardului, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe verso).

Plata in rate

Puteti achita in rate fara dobanda comenzile platind online, in functie de cardul dumneavoastra de cumparaturi.

Platile se pot face in 2-6 rate.

Plata cu puncte de recompensa

La fiecare comanda primiti pana la 10% din valoare produselor sub forma de puncte. Acestea nu expira niciodata si pot fi folosite oricand.

ATENTIE ! Punctele pot fi folosite atat pentru a scadea din valoarea comenzii cat si pentru a cumpara un produs integral.

Exemplu: Aveti 80 de puncte in cont si doriti sa cumparati un produs care valoareaza 100 de puncte. Puteti folosi toate cele 80 de puncte (sau oricate doriti) pentru a scadea 80% din valoarea produsului.